Individuele boerderij illustraties

Ik geniet vooral van opdrachten waarbij ik motieven uit de natuur en de dierenwereld kan tekenen, omdat ik zelf op een boerderij ben opgegroeid. Het idee voor de boerderijillustraties kwam voort uit het idee om de boerderij van mijn ouders te tekenen als kaart ter orientatie voor onze gasten. Tot nu toe heb ik prachtige boerderijen met al hun speciale kenmerken op papier kunnen zetten.

Boerderij plattegrond
Boerderij plattegrond

Werkwijze:

In een gezamenlijk gesprek worden persoonlijke wensen, de dieren, het werk, de machines en het dagelijks leven op de boerderij besproken. Op basis van bestaande dronebeelden en foto’s wordt eerst een schets gemaakt en na een feedbackronde wordt de illustratie in kleur uitgewerkt.

Waarom een boerderij illustratie?

Een illustratie kan alle gasten op het eerste gezicht duidelijk maken waar welke dieren, de parkeerplaats, de speeltoestellen of de barbecueplaats zich bevinden. Waar leidt een wandel- of fietspad naar het dorp? Soms zijn er ook plekken die niet toegankelijk zijn voor gasten, zoals de machinehut of de hooizolder. Dit kan ook overzichtelijk worden aangegeven met een tekening.

Of het nu zomer of winter is: Ik zet graag je boerderij op papier in elk seizoen en werk de speciale kenmerken van de betreffende boerderij uit.

Extra’s zoals een kleurplaat of een ansichtkaart zorgen ervoor dat gasten zich de boerderij zullen herinneren.

Boerderij illustratie

Prentenboekgevoel

De gepersonaliseerde illustratie van de boerderij kan worden afgedrukt als poster of op een aluminium plaat, bijvoorbeeld bij de ingang van het erf, perfect voor de eerste oriëntatie. Het is ook geschikt om online te adverteren op je eigen website en op sociale media en creëert een bepaald “prentenboekgevoel”.

kleurplaat boerderij

kleurplaat

Tot nu toe heb ik bij elke gekleurde boerderijillustratie een kleurplaat mogen maken, wat vooral voor de jongere gasten op de boerderij erg leuk kan zijn: De ideale activiteit voor een regenachtige dag of als souvenir om mee naar huis te nemen.

Ansichtkaart

Graag ontwerp ik ook een bijpassende ansichtkaart met de illustratie van de boerderij op de voorkant en het logo en de contactgegevens op de achterkant, zodat je zelf of als gast mooie groeten kunt sturen vanaf de boerderij.

illustratie boerderij

Bio-boederij Gut Neuseß (Lungau)

boederij illustratie

Oberdeuting-Hof in Saalfelden

Geïnteresseerd in een illustratie of vragen?

Bent u geïnteresseerd in een boerderijillustratie of heeft u vragen? Neem gerust contact op per e-mail. Ik beantwoord graag al uw vragen en kan u een vrijblijvende offerte sturen. Wie weet komt er binnenkort een portret van uw boerderij?