Individuele portretten van boerderijen

Opdrachten waarbij ik motieven uit de natuur en de dierenwereld kan tekenen, vind ik het leukst. Daar horen ook gepersonaliseerde boederij plattegronden bij, vooral omdat ik zelf op een boerderij ben opgegroeid.

Boerderij plattegrond
Boerderij plattegrond

Handgetekende boerderij illustraties kunnen in één oogopslag een indruk geven van de mooie ervaringen op de boerderij… In een gezamenlijk gesprek worden persoonlijke wensen, de dieren, het werk, de machines en het dagelijks leven op de boerderij besproken. Met behulp van bestaande dronebeelden en foto’s worden de schets en later de gekleurde illustratie getekend.

Waarom een boerderij illustratie?

Een illustratie kan het op het eerste gezicht voor alle gasten duidelijk maken waar de dieren, de parkeerplaats of de speeltoestellen zich bevinden. Waar is het dichtstbijzijnde pad naar de bergen of het dorp? Is er een fiets- of wandelpad? Soms zijn er ook plekken die niet toegankelijk zijn voor gasten, zoals de machinehut of de hooizolder. Dit kan ook overzichtelijk worden aangegeven met een tekening.

Extra’s zoals een kleurplaat of een ansichtkaart zorgen ervoor dat gasten de boerderij blijven herinneren.

De gepersonaliseerde illustratie van de boerderij kan worden afgedrukt als poster of op een aluminium plaat, bijvoorbeeld bij de ingang van het erf, perfect voor de eerste oriëntatie. Het is ook geschikt om online te adverteren op je eigen website en via sociale media.

kleurplaat boerderij

kleurplaat

Tot nu toe heb ik bij elke gekleurde boerderijillustratie een kleurplaat mogen maken, wat vooral voor de jongere gasten op de boerderij erg leuk kan zijn: De ideale activiteit voor een regenachtige dag of als souvenir om mee naar huis te nemen.

Ansichtkaart

Graag ontwerp ik ook een bijpassende ansichtkaart met de illustratie van de boerderij op de voorkant en het logo en de contactgegevens op de achterkant, zodat je zelf of als gast mooie groeten kunt sturen vanaf de boerderij.

illustratie boerderij

Boederij plattegrond Bio-Bauernhof Gut Neuseß im Lungau

Geïnteresseerd in een illustratie of vragen?

Bent u geïnteresseerd in een boerderijillustratie of heeft u vragen? Neem gerust contact op per e-mail. Ik beantwoord graag al uw vragen en kan u een vrijblijvende offerte sturen. Wie weet komt er binnenkort een portret van uw boerderij?