Over mij

Al sinds ik mij kan herinneren houd ik van dieren, de natuur, boeken, talen en oude sprookjesachtige gebouwen. Ik heb geschiedenis, maatschappijleer, politieke wetenschappen en Duitse taal en literatuur gestudeerd in Graz en Utrecht. Naast het lesgeven heb ik mijn passie voor het schrijven en tekenen van kinderverhalen (her)ontdekt en werk ik graag als illustrator. Momenteel reis ik door Europa en werk ik vanuit de mooiste plekken.

Illustratie paddenstoel

Ik gebruik mijn illustraties graag om een beter bewustzijn te creëren over hoe we met ons milieu omgaan. Opdrachten waarbij ik tegelijkertijd iets goeds kan doen voor de natuur en de dieren zijn daarom bijzonder motiverend voor mij.

Schrijver

Naast mijn passie voor tekenen schrijf ik kinderverhalen in het Duits en Nederlands. In de zomer 2023 is het prentenboek “Op zoek” verschenen bij uitgeverij Lemniscaat. De mooie illustraties zijn van Evelien Jagtman.

Op zoek Victoria Muller Evelien Jagtman Lemniscaat Prentenboek
Illustratie vos

Eigen werk

Naast illustratieopdrachten werk ik vaak aan mijn eigen projecten, verhalen en tekeningen. Hier vind je voorbeelden van eigen projecten.

Lid van

Illustratoren Organisation E.V.

Illustrator van

Xaver Wuschelkovsky

Illustratie

Lid van

dasauge