Prentenboek: Op zoek

Das von mir geschriebene Bilderbuch Op zoek ist im Sommer 2023 in den Niederlanden beim Verlag Lemniscaat erschienen. Die stimmungsvollen Illustrationen stammen von Evelien Jagtman.

Op zoek Victoria Muller Evelien Jagtman Lemniscaat Prentenboek

Het prentenboek “Op zoek” is verkrijgbaar in Nederlandse boekhandels en online. Hier bijvoorbeeld:

Bestellen auf Bruna.nl:

Bestellen auf Libris.nl:

Rezensionen

Hier findest du Ausschnitte einiger Rezensionen. Ich würde mich auch sehr über deine Bewertung freuen, falls du das Buch online kaufst.
Viel Spaß beim (Vor)Lesen!

Een prachtig warm boek met een mooie boodschap. Kijk eens beter om je heen en ervaar dat er veel mooie plekken zijn. Je moet er alleen naar leren kijken. Dit prentenboek is zeer geschikt om voor te lezen in de klas. De indeling van de bladzijden zijn rustig en overzichtelijk. Dit komt mede door het kleurgebruik. Warme, zachte kleuren zodat de boodschap goed overkomt. De mooie verschillende landschappen. De dieren helpen elkaar zo goed.
Ieder kind en volwassene krijgt na het lezen van dit verhaal een glimlach op het gezicht en zal de plek waar hij/zij/hen zit spontaan mooi vinden.

Marian Soullié

Recensie: Op zoek, Soullie.nl

Creatief
Victoria Muller laat elk dier dat mee wil iets extra’s toevoegen. Zo heeft elk dier zijn eigen originele oplossing om mee te kunnen. Vervoer is daardoor geen probleem. Eveline Jagtman brengt dat met haar illustraties mooi in beeld, dat laat ze al op de cover zien.

Rita Pontororing

Samen zoeken naar een mooi plekje, Bazarow.com

Een warm prentenboek met een fijne voorleestekst en sfeervolle illustraties om bij weg te dromen en weer veilig thuis te komen.

Jan Van Coillie

Onze recensie, lees-wijzer.be

Victoria Muller en Evelien Jagtman hebben een prachtig prentenboek gemaakt, dat je laat stilstaan en laat nadenken over hoe mooi het hier en nu kan zijn.

Yvonne Soepboer

Op zoek, kinderboekenjournaal.nl

Op Zoek is geschreven door Victoria Muller en geïllustreerd door Evelien Jagtman. Een mooie samenwerking, want dit avontuurlijke verhaal wordt op een mooie wijze aangevuld door de lieve illustraties. Een leuke tip dus wat ons betreft om voor te lezen aan kinderen in de leeftijd van ongeveer twee tot vijf jaar oud!

Lianne

Op zoek – een mooi prentenboek over reizen, avonturen en vriendschap, www.stoerleesvoer.nl